MENÜ
 • Eurovíziós zsűritag lesz Rúzsa Magdi

  Most is a Dal című műsorban választják majd ki az Eurovíziós Dalverseny magyar indulóját.

  A zsűri soraiban az egyetlen női tag lesz a Megasztár harmadik szériájának győztese és minden idők második legjobb eurovíziós eredményét elérő magyar énekesnő. Mellette még a döntés Rakonczai Imre, Walkó Csaba, Rákay Philip és Csiszár Jenő kezében lesz.

  A műsor február 2-ától indul az M1-en, és nem csupán az Eurovíziós Dalversenyről szól. Persze elsődleges célja a legjobb dal kiválasztása, de emellett az énekesek és zenészek végre lehetőséget kapnak, hogy magyarul énekelve eljussanak a közönséghez.

  Magyarországon nincsenek zenés műsorok, miközben szomszédaink tévéműsorában a reklámok között lejátszanak egy-egy videoklipet – mondta Magdi.

  A 2007-es Eurovízión a jó eredménynek számító kilencedik helyet elérő énekesnő hozzátette: “Nagyon megtisztel a felkérés, hiszen úgy gondolom, az Eurovíziós Dalversenyen igenis indulni kell. A fiatal énekesek és zenészek nagy része kevés elismerést kap, a nemzetközi versenyen való részvétel pedig jutalom azoknak, akik a legjobb dalt írták és adják elő. Ők legalább beleláthatnak, milyen az igazi nagy színpad, a profin összehangolt munka, és az egymásért – nemcsak az énekesért, zenekarért, de az országért – való izgulás.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon