MENÜ
 • Európa turnén járt a Dirty Slippers

  Paul McCartney és a U2 kedvenc zenekarával turnézott a gyulai négyes.

  A történet 2010-ben Dublinban indult, amikor a Dirty Slippers énekes-gitárosa, Lobó-Szalóky Lázár Paul McCartney koncertje után, véletlen összetalálkozott Danny O’Reilly-vel, az ír The Coronas zenekar frontemberével.

  “Hamar egy jó hangulatú beszélgetésbe elegyedtünk és kiderült, hogy nagyon sok dologban egyetértünk. Ezért aztán számot cseréltünk, majd elkezdtünk e-mailezni. Küldözgettünk egymásnak demókat, videoklipeket, s egyetértettünk abban, hogy a közeljövőben együtt kellene színpadra állnunk. 2010-2011-ben Danny-ék, a Scripttel és Paul McCartneyval turnéztak Európában és elég komoly táborra tettek szert, közben a lemezük megjelent minden országban, s több helyen slágerlistákra is feljutottak.” – emlékszik vissza Lobó-Szalóky Lázár.

  2012 nyarán bejelentette a The Coronas a soron következő Európa turnéját, mely kapcsán a Dirty Slippers meghívást kapott több helyszínre vendégzenekarnak. Ennek értelmében a két banda közös erővel lépett fel Budapesten, Hamburgban és Berlinben. A budapesti koncertre pedig a helyszínen már nem lehetett jegyet venni, mindet elkapkodták.

  “Hatalmas álmunk vált valóra azzal, hogy a Coronas-szal turnézhattunk. Az a szintű profizmus, alázat, amit tanúsítanak, nagyon sok dologban megváltoztatta a szemléletünket. Kinn mindenki kedves volt és nagyon profin kezelnek mindent. A közönség pedig fantasztikus! Nagyon lelkesek voltak, s a koncertek után elég sok cd-t is eladtunk (Dirty Slippers – Közel Hozzád, megjelent: 2012. október). Hamburgban, Berlinben és hazafelé jövet Prágában is forgattunk a soron következő videoklipünkhöz, mely reményeink szerint mindenkinek nagyon fog tetszeni!” – így Lobó-Szalóky Lázár.

  A két zenekar 2013-ban tervezi a folytatást. A Dirty Slippers pedig addig sem pihen. A Közel Hozzád lemezbemutató turné Békésen, Budapesten és Szolnokon folytatódik!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon