MENÜ
 • Étolajjal roncsolta teljesen szét arcát az egykori modell

  Felismerhetetlenné vált egy tragikus sorsú nő arca, aki végső elkeseredésében olajat fecskendezett az arcába. Az egykori modellre műtétek sora vár.

  Az egykori modell, Mioku már számtalan szépészeti műtéten esett át, miután arcra pedig kezdett felduzzadni, a doktorok húztak egy határt. Felvilágosították, hogy valószínűleg pszichológiai problémái vannak a nőnek és több szilikon nem kerülhet a szervezetébe.

  Erre a nő kétségbeesett tettre szánta el magát – olajat fecskendezett saját kezűleg az arcába, melytől arca teljesen eltorzult.

  Az étolajhoz akkor nyúlt, mikor a feketepiacon vásárolt szilikon nem ért el rendes hatást. A rengeteg káros anyagtól arca olyannyira felpuffadt, hogy minden emberi vonás eltűnt róla.

  Szomorú esetét bemutatta a koreai televízió, ahol a nézők elegendő pénzt gyűjtöttek össze arra, hogy az orvosok helyreállítsák az egykori szépség arcát.

  Ez viszont kemény munka lesz – Mikoura tíz műtét vár – az első során 60 gramm szilikont és olajat távolítottak el arcából és 200 grammot nyakából.

  A nő arca viszont továbbra is felismerhetetlen – még saját szülei számára is és most reméli, hogy egyszer visszakaphatja régi arcát.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon