MENÜ
 • Esztergályos Cecíliának nehéz újat mutatni

  A zsűritagok már izgatottan várják a Szombat esti láz fináléját.

  Alig egy órán belül kezdetét veszi a táncos show utolsó adása, és kiderül, hogy ki lesz idén a parkett ördöge. Az RTL II-n futó produkció döntőjébe Varga Izabella, Vastag Csaba és Szilveszter gazda jutott tovább profi táncpartnerükkel.

  Ahogy a versenyzők, úgy a zsűritagok és tűkön ülve várják a végkifejletet.

  “Nagyon szeretjük ezt a műsort, nagyon szeretünk együtt lenni és nagyon sajnáljuk, hogy ilyen hamar véget ér”  – mondta Szirtes Tamás.

  “Szerintem itt buktatója és nehézsége semminek nincs. A párok már annyira beértek, hogy kiismerték az egész műsort,s a műsornak ezen szakaszán sok újat nem tudnak a párosok megtanulni. Mi nem is azt várjuk tőlük, hogy tökéletesen táncoljanak, hanem, hogy élvezhető produkciót nyújtsanak, ők is élvezzék és akkor mi biztosan jól érezzük magunkat, hogy ez egész hiteles, kedves, szerethető, látványos legyen” – tette hozzá Keleti Andrea.

  Végül Esztergályos Cecília elárulta, hogy számára nem volt újdonság a szűrizés feladata. És akárcsak Szirtes Tamást, őt is a tehetséggel lehet levenni a lábáról.

  “Nekem már semmi nem új. A koromnál fogva én már mindenen túl vagyok, remélem, még előttem van az élet. Nagyon élvezem az egészet, nagyon fogom sajnálni, hogy elmúlt, de remélem, jön majd a következő és akkor továbbra is jókedvet és muzsikát tudok adni az embereknek – mosolygott a színásznő.

  Forrás: stop.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon