MENÜ
 • Esküvőjére gyűjtött örömlányként

  Egy németországi bordélyházban próbált szerencsét az a fiatal lány, aki ezútón szeretett volna lagzijára pénzt szerezni. Ám kiderült, pasija nem éppen feleségre pályázott, csupán az anyagiakra...

  Egy megtörtént eset sokkoló részleteit derítette ki a suceavai Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság. A szervezet emberkereskedelem és prostitúció ügyében nyomozott Bukarestben és németországi bordélyházakban, és sikeresen felszámoltak egy kiskorúakat is kihasználó csoportot. A 24 éves, bukaresti Cristian Roșut már korábban letartóztatták, de a 21 éves Florian Mitrea ellen is elfogatóparancsot adtak ki.

  Az egyik áldozat, Ramona, még középiskolából ismerte Cristiant, amikor együtt jártak, majd négy évvel érettségi után folytatták viszonyukat. Röviddel ezután Cristian azt ígérte barátnőjének, hogy feleségül veszi, majd javasolta, utazzanak mindketten Németországba, ahol összeszedhetik az esküvőhöz szükséges pénzt. Ramona belement a tervbe, és mintegy 157 gramm arany ékszert is zálogba adott, ebből fedezték az utazás költségeit.

  Naivitása miatt abba is beleegyezett a “jövendőbelije” kérésére, hogy prostituáltként dolgozzon egy németországi bordélyházban. Cristian azzal hitegette a lányt, hogy ez az egyetlen esélyük összeszedni az esküvőhöz és egy autó megvásárlásához szükséges 20 ezer eurót. Egy hónappal azután, hogy Ramona Németországba utazott, Cristian is követte, aki azzal állt elő, hogy kifizette az albérletet, vett élelmet, és mindössze 50 eurója maradt.

  Ramonának ekkor már 7 ezer eurója gyűlt össze, minden egyes bevételt és klienst vezetett egy füzetbe. Amikor a lány azzal vádolta meg Cristiant, hogy lopott a pénzéből, a fiú megverte, és fejét többször a falnak ütötte. A kettejük közti szerelem hirtelen rémálommá változott. Ramonának sikerült megszöknie: azt mondta fodrászhoz megy, majd a nála levő pénzből Frankfurtig taxizott, ahonnan busszal tért haza Romániába.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon