MENÜ
 • Esküvő jövőre? Ilyen virágokat válassz!

  A különleges alkalmak elengedhetetlen kísérői...

  A különleges alkalmak elengedhetetlen kísérői a virágok, így a menyasszonyok tökéletes megjelenéséhez is hozzátartozik a ruha stílusához színben és formában illeszkedő csokor. Nem mindegy azonban, milyen kiegészítőt választunk, hiszen ahogy a ruhadivat, úgy az esküvői virágtrend is folyamatosan változik. A november 7-8-i Őszi Esküvő Kiállításon többek között abban is segítenek, hogy milyen csokor mellett döntsünk a nagy napon.

  eskuvo_1

  Napraforgó, tulipán, rózsa, színes kerti virágok – az esküvői csokor legalább olyan fontos kiegészítője a menyegzőnek, mint a menyasszonyi ruha, a helyszín vagy a dekoráció. A virágok szinte a ruha részének tekinthetők – egy jól megválasztott csokor javíthat az összképen, de rossz választás esetén el is ronthatja azt.

  eskuvo_2

  A trendek ugyan évente változnak, de a menyasszony alkatának, egyéniségének mindig az első helyen kell állnia, amikor a ruha, és ezzel együtt a csokor kiválasztására kerül a sor. A magas, vékony lányok ugyanis arányosabbnak hatnak egy gömbcsokorral, míg az alacsony illetve teltebb hölgyeket optikailag nyújthatja a csepp vagy vízesés formájú kreáció. Ezzel szemben a törékeny lányok megjelenését a kisméretű, néhány szál virágból kötött, úgynevezett kézi csokor egészíti ki leghatásosabban.

  eskuvo_4

  A forma mellett legalább olyan fontos a színválasztás is. A hagyománykedvelő menyasszonyok által viselt csipkés esküvői ruha szépségét leginkább az egyszerű fehér, klasszikus csokor emeli ki, míg a modernebb arák ruháihoz jól illeszkednek a színes virágokat is tartalmazó kompozíciók. A 2016-os év trendszínei a rózsakvarc és a barack lesznek, de nem lőhetsz mellé a kék árnyalataival és a lilával sem, amelyek hamvas rózsaszín illetve krémes pasztellszínekkel mutatnak leginkább.

  eskuvo_3

  Nem csak a menyasszony alkatához és személyiségéhez, de az esküvő egészéhez is illeszkednie kell a csokornak. A rusztikus elemekkel tarkított vidéki esküvők remek kiegészítői lehetnek a napraforgók, a tulipánok és más színes kerti virágok, míg egy gyöngysorokkal, lágy kelmékkel ékesített vintage menyegzőhöz a bohém virágkompozíció illik.

  eskuvo_8

  Akármilyen esküvőt is terveznek, minden fontos kiegészítőt, így a tökéletes virágcsokrot, asztaldíszeket és egyéb díszítőelemeket is megtalálnak a párok az Őszi Esküvő Kiállításon, ahol az összes közismert esküvői dekoros mellett esküvőszervezők, ceremóniamesterek, fotósok, esküvői ékszerek és gyűrűk, cipők, meghívó-tervek és kiadványok hatalmas választéka is várja az érdeklődőket.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon