MENÜ
 • Eskövői ruhában futottak versenyt

  Csak és kizárólag házasulandó felek indulhattak a Bangkokban megrendezett nem mindennapi futóversenyen. Teljes elszántsággal, esküvői ruhában vágtak neki a résztvevők, a tét pedig óriási volt.

  Mintegy húsz mindenre elszánt sportos menyasszony vett részt azon a bangkoki futóversenyen, amelynek a győztes párja közel húszezer dolláros – azaz négy és fél millió forintnyi – esküvői csomagot nyert. A busás jutalom többek között pazar phuketi nászutat és egyéb luxuscikkeket tartalmaz. A csodás nyereményért mindössze 15 percet kellett szaladniuk.

  “Mintha csak A csajok háborúja című filmből léptek volna ki ezek a nők. Vicces volt, hogy menyasszonyi ruhában és tornacipőben futottak, úgy nézett ki, mint valami nagy, közös lagzi előtti edzés” – mesélte nevetve egy szemtanú, aki arról is beszámolt, hogy a résztvevők úgy rohantak, mintha üldözték volna őket. Ha belegondolunk, hogy a győztes egy kisebb vagyont nyert, talán teljesen érthető is, hogy vérszemet kaptak.

  A verseny végén a 27 éves Siriphen Viratyaporn és vőlegénye, a ­har­minc­éves Parkinai Anumansirikul vitte el a kiérdemelt díjat. A nászi futam végén boldogan és büszkén pózoltak a fotósoknak, érdekes módon még egy izzadságcsepp sem volt az arcukon.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon