Érvek az iPhone készülékek mellett

Az Apple a 2007-ben az első generációs iPhone megjelenésekor egyértelműen egyeduralkodóvá vált a piacon. Az azóta forgalomba hozott iPhone készülékek azonban eléggé ellentmondásos reakciókat váltottak ki az emberekből. 

Ezért is gondoltunk arra, hogy a mai cikkünket ennek a témának szenteljük, és összegyűjtünk néhány érvet azzal kapcsolatban, hogy miért is jobb az iPhone az Androidos telefonoknál.

Gyorsabb frissítések

Az egyik legnagyobb előnye az iPhone készülékeknek, hogy nem kell fél évet várni egy adott frissítésre, hanem az új rendszerek mindegyik telefonon ugyanakkor frissíthetőek.

Nincsenek felesleges előre feltelepített alkalmazások

Ez az a pont talán, amellyel még a legnagyobb Android hívők sem tudnak vitatkozni.  Az Android rendszert futtató készülékeken ugyanis számos olyan előre feltelepített felesleges alkalmazás megtalálható, amelyeknek a többségét ki sem lehet törölni. Ez pedig egyre több és több memóriát emészt fel, amelynek köszönhetően a végére már szinte semmi sem fér fel a telefonunkra.

Bár azt hozzá kell tennünk, hogy egyes Androidos telefonok esetében van lehetőség arra, hogy a készülék memóriáját egy memóriakártya segítségével növeljük. Erre azonban sajnos nem tudunk alkalmazásokat telepíteni.

Azt pedig még nem is említettük, hogy az iOS rendszerekben átláthatóan, egymás alatt fel vannak sorolva az alkalmazások és azok tárhely igénye. Az Androidos készülékeknél viszont szabályos nyomozó munkát kell folytatni, hogy megtaláljuk ezt a funkciót.

A kiegészítők szélesebb választéka áll a rendelkezésre

Végül még azt említenénk meg az iPhone készülékek előnyeként, hogy ezekhez a telefonokhoz sokkal többféle anyagú és stílusú tok készül. Ebből a széles kínálatból pedig sokkal könnyebben ki tudjuk választani azt az egyet, amely a leginkább passzol az igényeinkhez és a stílusunkhoz.