MENÜ
 • Erotikus regény Britney volt házasságáról

  A volt férje nagynénje úgy döntött, inspirációnak Federline és Britney Spears házasságát és szexuális életét veszi. Fúj.

  Újabb mű született Britney Spearszről, bár ennek a rajongók talán nem fognak annyira örülni. Az énekesnőről ugyanis most nem egy életrajzi mű keletkezett, hanem egy általa inspirált erotikus regény.

  Britney egykori férjének, Kevin Federline-nak ugyanis kedves nagynénije, Daisy Storyúgy döntött, hogy a piacra dob egy erotikus regényt Pop Baby Krissy Doucet, melyet saját bevalása szerint Spears és Federline házassága inspirált. Hogy pedig könyvét promózza, oldalán a megjelenés alkalmából megnyerhető egy meghívó Britney második esküvőjének meghívójára.

  Kis részlet a könyv leírásából:

  “Abban a pillanatban, mikor Krissy meglátta Keenant, tudta, hogy csodálatos. Az, hogy őt választotta ki magának a klubban, élete legjobb döntése volt. De hogy versenyre kelni a gyönyörű Tara Butlerrel? A nővel Keenan múltjából, aki tudja a férfi összes szexuális vágyát?”

  Wow. Vajon mi az undorítóbb? Regényt írni az unokaöcséd megbukott házasságáról – vagy alapból már az durva, hogy valaki a saját unokaöccséről ír… egy szexregényt?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon