MENÜ
 • Erotikus hangulat a The Voice meghallgatásán

  Malek Andi búgó hangon kérte a fiatal énekest, hogy őt válassza. Természetesen zsűritársai nem hagyták ki a lehetőséget, hogy szexista megjegyzésekkel színesítsék a válogatót.

  Nádor Dávid különleges tehetség, és a négy mester sem tudta dicsérő szavak nélkül hagyni a kétgyermekes apuka produkcióját. Sőt, Malek Andrea tovább is merészkedett mestertársainál: igéző szemekkel, asztalát simogatva kérlelte Dávidot, hogy mellette tegye le a voksát Mező Misi és Somló Tamás ellenében.

  “Gyere hozzám! Nagyon jó dolgokat tudnék veled csinálni” – csábította a fiút.

  Természetesen ez már sok volt a többieknek, és jó pár sikamlós beszólással jutalmazták Andit, és szórakoztatták a közönséget. Később Dávid elárulta, hogy kicsit zavarba is hozták.

  “Alapvetően bátortalan fiú vagyok, kicsit kényelmetlenül éreztem magam. Andi aranyos volt, de biztos nem a szexről akart beszélgetni velem. Ugyanakkor a megfogalmazás kétségtelenül kétértelmű volt. Abban biztos voltam, hogy Mező Misiék lecsapják a magas labdát. Ha így utólag belegondolok, én is jól szórakoztam, miközben egymással marháskodtak, bár még mindig nagyon izgultam.”

  Malek Andi is számított a szexuális töltetű megjegyzésekre. Szerinte három fiúval dolgozni ilyen szoros kötelékben eleve kihívás, és várható, hogy minél jobban összeszoknak, annál lazább lesz a hangulat.

  “Nekem, mint nőnek elképesztően jó dolgom van, hárman bókolnak megállás nélkül. Persze – mint jelen esetben is láthattuk – a fiús környezetnek vannak a veszélyei is. Ha csak egy pillanatra nem figyelek oda a szavaimra, mozdulataimra, azonnal erotikát kiáltanak. ”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon