MENÜ
 • Erős Antónia csodálja a Samanthát játszó Linda Grayt

  Erős Antóniát, az RTL Klub híradósát sem kerülte el annak idején a Dallas-láz. A népszerű képernyős kíváncsi, hogy mennyit változtak a szereplők és szokásaik.

  A nyolcvanas évek Amerikájában játszódó kultikus sorozat néhány héttel ezelőtt tért vissza új epizódokkal az Egyesült Államokban. A magyar nézőknek sem kell azonban sokat várniuk, hiszen Jockey, Bobby és Samantha Ewing, no és Cliff Barnes története hamarosan az RTL Klubon is feltűnik. A Dallas, amelyet Golden Globe- és Emmy-díjjal jutalmaztak, 1978-1991 között összesen 357 epizód során tartotta lázban a rajongókat. Magyarországon 1990-1997 között adta a közszolgálati televízió.

  – Természetesen én is néztem a Dallast, de ki az, aki a hetvenes években született és nem kísérte figyelemmel az amerikai sorozat legújabb részeit? Elején még rendszeresen, ahogy egyre több elfoglaltságom lett, ritkábban tudtam leülni a tévé elé, így azt már nem tudtam, kivel, mi történt a halála után – nevetett Erős Antónia, utalva Bobby Ewing halálára, majd drámai feltámadására. – Ismerem a karaktereket, tudom, hogy sokat ittak és dohányoztak a szereplők, ezért is lesz érdekes, hogy a filmeket szabályozó intézkedések miatt ezek mennyire hiányoznak majd az új részekből.

  A kedvencem a csinos, de sokszor problémákkal küzdő Pamela volt, ma már inkább Samanthát csodálom, Linda Grayt, aki hetven felett is bámulatosan néz ki. Fantasztikus a kisugárzása és nagyon kevés olyan amerikai színésznő van, aki így viseli az évek múlását. Amikor megtudtam, hogy készítik az új részeket, örültem neki, hogy a régi, jelentősebb karakterek között van egy női alak is. Kíváncsi vagyok az új részekre, ahogy a család és a Híradó engedi majd, én is nézem az új Dallast

  Fotó és forrás: Sajtóklub

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon