MENÜ
 • Érkezik a legújabb LG tablet

  Újabb androidos LG palatábla jelenik meg. A dél-koreai gyártó még idén februárban jelentette be az elsősorban furcsa képarányú kijelzőjéről ismeretes LG Optimus Vu-t, melynek ezúttal hihetetlenül fantáziadús néven LG Optimus Vu II-ként érkezett meg az utódja.

  Az új tablet egyedi formája és a furcsa kijelzője most is megmaradt: a 4:3 képarányú display továbbra is 5 colos képátlóval rendelkezik, felbontása pedig 1024×768 képpont. A borítás alatt azonban már komoly változásoknak lehetünk tanúi, ugyanis új a processzor, a memória és az akkumulátor pedig nagyobb kapacitású lett.

  A megfelelő számítási teljesítményről ezúttal egy immár 28 nanométeres csíkszélességű Qualcomm MSM8960 okosság gondoskodik, melyben két darab 1,5 GHz-es processzormag, illetve egy Adreno 225-ös grafikus gyorsító teljesít szolgálatot.

  Fontos továbbá, hogy immár nem 1 GB, hanem 2 GB RAM-ot kapunk, az akkumulátor kapacitása pedig 2080 mAh-ról 2150 mAh-ra nőtt. A természetesen LTE kompatibilis és akár stylus segítségével is kezelhető LG Optimus Vu II ára 850 dollár körül fog alakulni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon