MENÜ
 • Érettségire készül az énekeslány

  A Megasztárban két éve felfedezett Hien érettségire és felvételire készül. Az ifjú énekeslány még emlékeztetőt is beállított a telefonján, nehogy véletlen elfelejtsen tanulni.

  Hien komolyan veszi a tanulást, ugyanis tisztában van vele, hogy ez az időszak sorsdöntő lehet a jövőjére nézve. Legszívesebben énekléssel foglalkozna, de a biztonság kedvéért civil pályát is betervezett. Kedvencei a nehéznek számító reál tárgyak, a matematika és a kémia, de nemcsak ezekből, hanem az összes tantárgyból emelt szintű érettségit szeretne tenni.

  “Nem elégszem meg  közepes jeggyel, mindenből a legjobbat szeretném megkapni, és ezért rengeteget tanulok. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem vegyész karára, és a Corvinus Egyetem közgazdasági szakára szeretnék jelentkezni. Emellett külföldi zenei képzés után is kacsintgatok. Amelyik sikerül, azt fogom tanulni” – mesélte az énekeslány. Kiderült, a tanulás még a pasijával szemben is prioritást élvez.  -“Jelenleg az iskola az első, utána jön most minden más, még a szerelmem, Caramel is. Persze naponta beszélünk egymással” – tette hozzá.

  Azért valahogy mégis sikerült időt szorítania a mai Összefogás Koncert Magyarországért című rendezvényen. Aki tehát kíváncsi egy keményen tanuló, csodaszép hangú lányra, ott megtalálja.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon