MENÜ
 • Erdélyi Mónika játékossága vonzza az udvarlókat

  A Nagy Duettben felszabadult és könnyed színpadi énje felkeltette a férfiak figyelmét.

  Még barátai is rácsodálkoztak Erdélyi Mónikára. Sokan nem gondolták volna, hogy a mindig komolyan kérdező, néha megrovó műsorvezető ennyire könnyed is tud lenni. Pedig A Nagy Duett színpadán megmutatta a játékos, laza és vicces arcát.

  “Ez az igazi énem, ám eddig nem volt lehetőségem megmutatni – mesélte Mónika. – Amíg show-t vezettem, muszáj volt komolyan viselkednem, mert a műfaj ezt kívánta meg. A Nagy Duettben azonban egy másik arcommal is megismerkedhetnek a nézők. Erre egyébként még a régi kollégáim is rácsodálkoztak. Sok levelet kapok tőlük, és mindenki azt írja, elámult a könnyedségemen. Nem bánom, hogy meglátja a közönség ezt az oldalamat, mert ez is én vagyok.”

  És a nagy felszabadulásnak meg is lett az eredménye: kétszer annyi szerelmi ajánlatot kap, mint eddig, pedig a múltban sem volt oka panaszra. Bár magánéletről mindig is kevés információt csepegtetett, profi médiamunkásként tudja, hogy mennyit szeretne megmutatni magából.

  “Megégettem már magam ezzel, a válásom után úgy döntöttem, nem beszélek többé a szerelmi életemről. A privát pillanataimról csak annyit szoktam mondani, hogy egyszer kicsi az ember gyermeke, vagyis amennyi szabadidőm van, azt igyekszem a kislá­nyaimmal tölteni – mondta határozottan. – Nem csak az újságírók kérdeznek a szerelmi életemről, sok levelet kapok párás szemű rajongóktól is.”

  És akkor néhány dolgot elárult a férfiakról is.

  “Szerencsém van, mert ezek a férfiak egytől egyig megmaradnak az udvariasság keretein belül. Nekem nincsenek zaklatóim, csak kitartó udvarlóim, akik évek óta írnak nekem, ám sem a szerelmes, sem a rajongói levelekre nem szoktam válaszolni, mert egyrészt mindegyikre úgysem tudnék, másrészt pedig amíg lehet, a magánéletemnek ez a része maradjon az én titkom.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon