MENÜ
 • Erdélyi Mónika is dalra fakad

  A talkshow-k hazai nagyasszonya is belekóstol A Nagy Duettbe.

  A nézők Erdélyi Mónikának is új arcát ismerhetik meg, ugyanis a műsorvezetőnő úgy döntött, hogy részt vesz a Super TV2 csatornán induló énekes szórakoztató műsorban. Mellette még Szulák Andrea, Király Linda, Kökény Attila, Pataky Attila és Szabó ­Győző­ is színpadra áll A Nagy Duettben.

  Szerintem elfogadható énekhangom van, de ezt nyilván majd a nézők ítélik meg. Azt gondolom, az amatőröknél, amilyen én is vagyok, értékel­ni kell, hogy vállalkoznak egy ilyen fel­lépésre. Kritizálásnak itt nincs helye.”

  “A legmélyebb tisztelet illet meg mindannyiunkat, hogy szerepelünk egy ilyen típusú, számunkra új műsorban” – tette hozzá Erdélyi Mónika.

  Természetesen a tisztelet mellett azért borsos tiszteletdíjat is kézhez kap a kibeszélőshow-k egykori királynője: az információk szerint a több hétig tartó forgatásokért Mónika körülbelül egymillió forintot kaphat attól függően, hogy hány fordulón jut túl. Reméljük, azért ebben a gázsiban pár szép kritika is benne lesz.

  A kétgyermekes anyuka még hozzátette, hogy semmilyen magánéleti kérdésre nem válaszol, és azt sem akarta elárulni, hogy ki lesz a profi partnere a műsorban.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon