MENÜ
 • Erdei Zsoltnak eltört a bordája

  A sürgősségin kötött ki a korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnok. Ezzel kérdésessé vált a malawi Isaac Chilemba ellen szeptember 29-ére kiírt egyesült államokbeli mérkőzése.

  A 38 éves magyar bokszoló menedzsmentje tájékoztatott a megrázó hírről: Erdeit az Állami Egészségügyi Központ – Honvédkórház sürgősségi osztályán vizsgálták ki, és bordatörést állapítottak meg.

  “Mit mondhatnék ebben a szituációban…? Szó szerint sokkot kaptam. Iszonyatosan jól ment a délelőtti állóképességi edzés, és nagy lendülettel készültem a délutáni sparringolásra is, ahol megtörtént a baj” – mesélte a bokszoló, aki eddigi 33 profi meccsét mind győztesen vívta meg. Emellett a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú övét is több mint öt éven át birtokolta.

  “El sem hiszem, ami történt, feldolgozni sem tudom jelenleg… Nem akarok elhamarkodottan nyilatkozni és dönteni, aludnom kell erre egyet. Konzultálunk az orvosokkal és a promóterrel, menedzserekkel, amint tudok konkrétumokkal szolgálni, sajtótájékoztatót tartunk”.

  Erdeinek egy szerencsétlen ütéstől tört el a bordája. Így veszélybe került a szeptember végére tervezett egyesült államokbeli mérkőzése. A sérülésen túl azért is szerencsétlenül jött ki a lépés, mert a tavaly december 31-ei mérkőzését ugyancsak sérülés miatt kellett lemondania.

  Gyors felépülés kívánunk!

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon