MENÜ
 • Emma Watson visszaül az iskolapadba

  Nem társai zaklatása elől menekült az egyetemről.

  A Harry Potter-sorozat főszereplőnője úgy döntött, egy időre forgatókönyvek helyett a tankönyveket lapozgatja. Watson még 2009-ben kezdte el az Ivy League négy éves képzését, ám azt akkor a Harry Potter promóciós munkálatai miatt kénytelen volt félbehagyni. Akkor így üzent rajongóinak:

  “Úgy döntöttem, egy kicsit szüneteltetem a tanulmányaimat, hogy befejezhessem a Harry Potterrel kapcsolatos munkámat és koncentrálhassak a karrieremere. Persze meg fogom szerezni a diplomámat, csupán arról van szó, hogy egy-két szemeszterrel tovább tart majd, mint gondoltam”.

  Ezután a színésznő 2011-ben eltöltött egy félévet az Oxford Egyetemen is, amelyet szintén a forgatások miatt kényszerült szüneteltetni. Ekkor felröppentek a pletykák, hogy azért kellett abbahagynia a tanulást, mert szerepe miatt állandóan ugratták társai. Ennek azonban ellentmond a színésznő nyilatkozata, mely szerint nagyon is szeretett a Brown-ra járni, csupán a kevés idő szabott gátat neki, nem pedig a többiek.

  Most azonban úgy döntött, végigjárja az iskolát és újra beiratkozott az egyetemre, hogy végre megszerezhesse diplomáját. Mi pedig szurkolunk neki!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon