MENÜ
 • Emma Watson végre túllép Hermionén

  Ha egy fiatalember, egy színésznő életét, fiatal korát éveken keresztül ugyanaz a szerep határozza meg, abból bizony nagy nehéz kitörni.

  Ha egy fiatalember, egy színésznő életét, fiatal korát éveken keresztül ugyanaz a szerep határozza meg, abból bizony nagy nehéz kitörni. Vannak olyanok is nem kevesen, akik mint gyerekszínész hatalmas karriert futottak be, aztán utána soha többé nem hallottunk felőlük. Emma Watson azonban nem így van ezzel.

  A továbblépésben rengeteget segített neki legújabb filmje, az USA-ban hamarosan bemutatásra kerülő The Perks of Being a Wallflower. “Úgy indultam neki, hogy volt még egy kis Hermione bennem.” – mesélt a forgatás kezdeti nehézségeiről. De a végére teljesen sikerült maga mögött hagynia azokat az allűröket.

  Ami még nagy segítségére volt, hogy rengeteget beszélgetett a film alapját adó regény írójával és egyben a film rendezőjével, Stephen Chbosky-val is. Az Amerikában szeptemberben mozikba kerülő alkotás középpontjában egy magának való fiatal srác áll, akit két felsőbbéves vesz a szárnyai alá, hogy bevezessék egy számára addig ismeretlen világba. Charlie, aki a helyét keresi a világban, és barátokra vágyik, Sam és Patrick által nem csak  új barátokra tesz szert, hanem az első szerelem is utóléri.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon