MENÜ
 • Emésztőgödörbe fulladt egy kislány

  Borzalmas! A Dâmboviţa megyei iskolában egy kilenc éves kislány fulladt bele az intézmény udvarán lévő fekáliába.

  A kislány két másik iskolatársával együtt esett bele a betonlappal lefödött emésztőgödörbe, azonban számára túl későn érkezett segítség. A kislányok aznap reggel is iskolába mentek. Szünetben mindhárman ugrálni kezdtek a fekáliát borító betonlapon, mely egyik sarkán kibillent, és az oldalára fordult. A kicsik az emésztőgödörbe estek, a kilenc éves kislány pedig megfulladt.

  A rémálomba illő baleset Viişoara falu általános iskolájában történt. A tanárok a tanulókkal együtt két kislányt tudtak  kihúzni a gödörből. A harmadik kislány, mire a tűzoltók is a helyszínre értek, már halott volt, megfulladt.

  A szünetben történő tragédia alatt a szolgálatos tanár mással volt elfoglalva, éppen két kisdiák közti konfliktust próbált megoldani. Az iskola igazgatója, Maria Stan próbálta elhárítani a felelősséget. “El tudják képzelni, hogy nem követhetem minden lépésüket a diákoknak, sokan vannak, pontosabban nyolcvanan. Abban a pillanatban a szolgálatos tanár az épületben volt, két tanuló közti konfliktust próbált megoldani, tehát nem ült tétlenül. Én többször is segítséget kértem a polgármesteri hivataltól és a megyei tanácstól az emésztőgödör felújítása érdekében egészségi okokból is, de eddig senki nem segített” – nyilatkozta az igazgatónő.

  A megyei tanfelügyelőség vezetősége elmondta, több mint valószínű, hogy az igazgatónőt menesztik állásából a történtek miatt.

  Forrás: manna

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon