MENÜ
 • Elvis és a Rocktenors

  A Rocktenors kedden a Rádió 17 vendége volt. A beszélgetés alappillérét Elvis Presley alkotta, akiről sok érdekességet lehetett megtudni az interjú folyamán. Emellett persze a fiúk tervei is előtérbe kerültek, többek között szó esett a következő dalukról, illetve az első videoklipről is elárultak pár információt.

  Elvis Presley-t mai napig a „Rock’n Roll Királya”-ként tartják számon, egy igazi kultikus ikon, aki rengeteg emberre volt hatással vagy a zenéjével, vagy emberként, a személyiségével. Egy ilyen téma körüljárásához a két műsorvezető hölgy másokat nem is hívhatott volna segítségül, mint a Rocktenors tagjait, azaz Mező Zolit, Mező Máriót és Táborosi Márkot.

  Természetesen a Király teljes élettörténete mellett fény derült sok mindenre a fiúkkal kapcsolatban is: megtudhattuk többek között, milyen hatással volt rájuk a Király, mint jelenség – Márk példának okáért elmesélte, hogy édesapja nagyon jó barátságot ápol a mai napig egy Elvis-imitátorral (név szerint Nigel „Elvis” Kingsley-vel).

  A srácok egyébként nagy munkálatokban vannak: nemrég tértek vissza az erdélyi turnéról, amivel tulajdonképpen lezárult az X-Faktoros korszakuk, de ezzel az élet nem állt meg, sokkal inkább még csak most kezdődtek el az igazi folyamatok. Készülőben van a második daluk, amihez majd klip is fog készülni, illetve a Mosaic Online segítségével életre hívtak egy videoblogot is, ahova kisebb szösszeneteket terveznek bemutatni az életükből, illetve vicces kisfilmeket szeretnének a rajongóiknak prezentálni.

  Ha valaki esetleg lemaradt volna az interjúról, akkor a Rádió 17-en a mai nap folyamán visszahallgathatja az egész adást, mivel a műsort megismétlik 17:00-tól.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon