MENÜ
 • Élve nyelte le az aranyhalat

  Egy feltűnési viszketegségben szenvedő fiatalember nem kímélte a kisállatot: videóra vette, ahogy élve lenyeli!

  Louis Cole videóra is felvette különös mutatványát. A 28 éves fiatalember azzal kezdi az attrakciót, hogy belenevet a kamerába, majd közli a nézőkkel: meg fogja enni kedvenc aranyhalát. Ezután megragadja az akváriumban úszkáló, tíz centis halat, a szájába veszi a fickándozó állatot, és ráharap. A videón még a haláltusájában vergődő hal szálkáinak törését is lehet hallani, miközben uszonya a férfi szájának egyik szélétől a másikig csúszkál.

  Cole láthatóan undorral forgatja szájában az állatot, de aztán erőt vesz magán, lenyeli a falatot, és iszik rá egy pohár vizet. „Ez volt az egyik legnehezebb dolog, amit valaha megettem” – mondja. Íme a videó, csak erős idegzetűeknek!

  A Youtube-ra feltett felvételt pár hét alatt több mint 120 ezren látták, és az állatvédő hatóságok figyelmét is felkeltette. A brit állatvédő liga, az RSPCA feljelentést tett a férfi ellen állatkínzás miatt. A korábban szociális munkásként dolgozó Cole akár fél év szabadságvesztést is kaphat, ha elítélik.

  A különc férfi egyébként már korábban is borzolta a kedélyeket hasonló videókkal. Evett már meg élő tarantulát, skorpiót és folyami rákot, de volt, hogy kukacokkal teli pulykalábat kóstolt, illetve 10 halott egeret passzírozott össze, és a belőlük kifolyó véres levet itta meg.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon