MENÜ
 • Elválik az ugyanolyan nevű pár

  A nevük még így sem változik!

  Három év után úgy döntött, hogy elválik egymástól Kelly Hildebrandt és Kelly Hildrebrandt. Nem kedves olvasó, nem bakiról van szó – a házaspár arról lett híres, hogy bizony ugyanaz a nevük. Válásuk okaként a kibékíthetetlen ellentéteket jelölték meg.

  “Ő egy floridai lány én pedig egy texasi fiú vagyok. Nagyon más világból jöttünk mindketten” – összegezte a szakítás ókát Kelly Hildebrandt, a férj.

  A különleges pár a Facebookon ismerkedett össze 2008 májusában, miután Kelly Hildebrandt, a nő, rákeresett saját nevére az oldalon, mivel kíváncsi volt, hogy más illető is van-e a Földön, aki pont ugyanezt a vezeték- és keresztnevet kapta. Talált is egyet. Küldött neki egy üzenetet. Hamarosan pedig már az oltár előtt álltak.

  “Azt írtam neki, hogy úgy látom ugyanaz a vezetéknevünk és szerintem ez király és csak beköszönni akartam” – nyilatkozta Kelly Hildebrandt, a nő – “Az egész csak egy mondat volt. Egy darab mondat.”

  Mivel a két Kelly Hildebrandt egymástól meglehetősen távol élt, először csak e-mailen és telefonon keresztül kommunikáltak, majd két hónappal később találkoztak először, 2008 júliusában. Eljegyzésüket decemberben, esküvőjüket pedig 2009 októberében tartották meg.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon