MENÜ
 • Elton, a pasifogó

  Nincs is kedvesebb dolog annál, mintha egy meleg barát azon dolgozik, hogy te ne maradj hátralévő életedre szingli, nem igaz? Na, hát Elton John pontosan ilyen jóbarát.

  Az elmúlt pár hónapban több nemzetközi sztárpár válása is lezajlott. Itt nálunk, a Mosaicon olvashattatok például Heidi Klum és Seal véget érő kapcsolatáról és Katy Perryék válásáról is. Ezek a nők azóta egyedülállóként próbálnak több kevesebb sikerrel tovább lépni és ebben a továbblépésben a brit énekes igyekszik segítségükre lenni.

  Vasárnap este a sztár, az Oscar-gálát követően nagyszabású bulit tart, amelynek nem titkolt célja az is, hogy a két lánynak bemutasson pár szépreményű fiatalembert. Nagyon eltökélt lehet, ugyanis állítólag már személyesen is felajánlotta nekik a segítségét.

  “Elton az korábbi partiknál is nagyobb és szórakoztatóbb bulit szervez idén. Rengeteg hírességet meghívott, köztük az új szingliket is. Szerinte jó lenne, ha ezek a nők újra mosolyognának, ha ismerkednének.” – tette hozzá egy kívülálló. Nos, mi is csak kívánni tudjuk, hogy ennek a két hölgynek a magánélete rendeződjön és ha ehhez egy férfi partner is szükséges, akkor Elton segítségére úgy látszik mindenképpen számítani lehet!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon