MENÜ
 • Élőlényt kapott lencsevégre a Curiosity?

  Egy eddig még beazonosítatlan lényszerű valamiről készített képet a Mars Curiosity megfigyelője. A különös felvételt egy internetes ufófigyelő vette észre, szerinte egy gyíkféléről lehet szó, ám a NASA még nem nyilatkozott az ügyben.

  A Mars Curiosity útját az egész világ nagy érdeklődéssel követi nyomon. A felderítő eszköz lassan egy éve folyamatosan képeket küld a Földre, az idegen bolygóról és most úgy tűnik, sikerült végre egy élőlényt is lefotóznia – írja a Daily Mail.

  Egy kifejezetten földönkívüli jelenésekre szakosodott oldal egyik bloggere fedezte fel azt a képet, amelyen egy eddig nem azonosított lény látszik. Formájából ítélve hüllő lehet. Az oldal szerkesztője szerint nem lehetetlen, hogy élnek hidegvérű állatok a Marson. “Ha csak egy kevés víz is van a bolygón, akkor elképzelhető, hogy megjelennek sivatagi állatok” – írja az amatőr űrkutató a blogján.

  Egyesek viszont ennél is messzebb mennek. Néhány otthonülő ufófigyelő szerint lehetséges, hogy az állatot a NASA küldte fel az űrbe, hogy megfigyeljék életben marad-e. Bár a fotók már március óta megtalálhatók az interneten a NASA még nem adott ki hivatalos közleményt arról, mi látható a képeken.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon