MENÜ
 • Élőhalott lett a beteg családapából

  Szörnyű betegsége miatt el kellett távolítani a fél arcát, azonban karrierje szempontjából ez csak jót tett neki.

  Billy Owen korábban motorokat szerelt, azonban egy betegség következtében abba kellett hagynia a szakmájában való munkát. Szerető felesége, és 6 hónapos kisfia kitartottak mellette egészen a gyógyulás boldog pillanatáig.

  „Borzasztóan fájt a fejem, volt hogy levegőt is alig kaptam” – mesélte a Huffington Postnak. Súlyos panaszaira az orvosok nem találtak magyarázatot, ezért felkeresett egy specialistát. Az eredmények ledöbbentették a fiatal férfit. Az orvosok egy nagyon ritka daganat típust találtak a szervezetében, a differenciálatlan sinonasalis carcinomát -SNUC- , aminek túlélési esélyei mindössze 10 százalék alattiak.

  Az életben maradás érdekében Billy arcának jobb feléből eltávolították szemét, az összes ideget és izmot. A beavatkozásnak köszönhetően elmúltak panaszai, újra egészségesen élhette mindennapjait. Azonban szeme helyén egy lyuk maradt, és a sok műtét következtében fogaitól fel tud nyúlni a jobb szemgödrébe.

  Ennek a furcsaságnak köszönhetően Las Vegasban sikerült elhelyezkednie egy horrorshow házigazdájaként, és jobban keres mint valaha. Egy percig sem szomorkodott arca eltorzulásán, holott a legtöbb ember ilyenkor mély depresszióba esett volna. Owen viszont boldog hogy tovább élhet, és láthatja felnőni kisfiát.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon