MENÜ
 • Élő tévéadásban kapott lángra a mágus feje

  Wayne Houchin súlyos sérüléseket szenvedett, miután élő műsorban szó szerint felgyújtották arcát.

  Az amerikai Wayne Houchin szörnyű balesetet kellett hogy átéljen, amikor Dominikán egy élő adásban az egyik műsorvezető tömény alkoholt locsolt a fejére, majd meggyújtotta azt. A férfi haja és arca a gyúlékony anyagtól lángra lobbant és megégette bőrét. A tv-műsor vezetői pillanatok alatt eloltották a tüzet és a mágusként ismert Wayne Houchin-t kórházba szállították.

  Houchin egyébként éppen a Curiosidades című showját készült előadni, amikor a baleset történt és állítása szerint az esetnek semmi köze nincs ahhoz az illuzionista produkcióhoz, melyet elő akart adni. A műsorvezető tehát teljesen váratlanul “támadt rá”, az akció nem előre megtervezett mutatvány volt. Az Aqua de Florida nevű tömény, alkoholos anyag egyébként kulturálisan boszorkányok és vodoo-val kapcsolatos “szelleműzések” során használatos a Dominikai Köztársaságban és valószínűsíthető, hogy valamiféle ilyen, gyerekes és veszélyes mutatványt akart bemutatni a műsorvezető az élő műsorban.

  Itt látható videó a szörnyű esetről, melyet kizárólag 18 éven felüli, erős idegzetű nézőinknek ajánlunk.

  Csakhogy ezzel komoly sérüléseket okozott a Discovery hazánkban is látható Trükkös tudomány egyik szereplőjének. Wayne Twitteren tudatta, hogy jelenleg gyógyul, és bár erős fájdalmai vannak a homlokán, arcán, nyakán és kézfején elszenvedett égési sérülések miatt, az orvosok bíznak benne, hogy maradandó sérülések nélkül felépülhet. A televíziós társaság tudatta, nagyon sajnálják a történteket és természetesen minden eszközzel azon lesznek, hogy kiderítsék, vajon az őrült műsorvezető egyedül felelős-e a történtekért.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon