MENÜ
 • Élő legendával repült Kiss Ádám és Puskás Peti

  Felix Baumgartner humoránál volt, megmutatta a szabadesést is a fiúknak

  Kiss Ádám és Puskás Peti a világ talán legismertebb extrém sportemberének kezébe adták az életüket. Személyesen Felix Baumgartner vitte el a fiúkat egy körre helikopterrel a Nagy Futam előtt egy nappal, hogy megtapasztalják, milyen érzés szárnyakat kapni. 2012-ben az egész világ lélegzetvisszafojtva figyelte, ahogyan Baumgartner a Red Bull Stratos kísérletben több, mint 39 kilométer magasságban kiveti magát a kapszulából és a földre ejtőernyőzik.

  felixpuskaskiss

  Baumgartner a Red Bull Flying Bulls tagjaként érkezett Budapestre a Nagy Futam kedvéért, de előtte még elvitte egy körre a magyar stand-up humoristát és az énekest. Ádám és Péter egy BO 105-ös helikopter fedélzetén élvezhették a repülést. „Ez az egyetlen helikopter, amely képes hátrafelé bukfencezni. Megállapodtunk, hogy ez a kunszt most kimarad, de Felix azért humoránál volt, megmutatta, hogy milyen egy ház és egy torony közelről. A szabadesés egészen rémisztő érzés, de szerintem ez Felix számára olyan, mint amikor mi elmegyünk biciklizni” – mesélte Puskás Peti. Meghatározó élmény volt mindkettőjüknek, hogy egy valóságos hőssel repülhetnek. „A földön még nagyobb volt a szám, mint a levegőben. Ugrottam már ki repülőgépből, de azt hiszem ennél merészebbet nem szeretnék megélni az extrém repülés területén” – tette hozzá Kiss Ádám.

  redbull3

  Dukai Regina is átélhette a Red Bull Flying Bulls élményt: a modell egy Cobra harci helikopter fedélzetén repült. Május elsején a Nagy Futamon a közönség is testközelből láthatja a gépeket és pilótáikat.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon