MENÜ
 • Élő bolhát nevelgetett a lába belsejében

  Bizarr áldozatot hozott egy német kutató a tudomány érdekében. Egy élő bolhát nevelgetett több héten át a lába bőre alatt, ezzel tesztelve, hogy mennyit bír ki és mi történik.

  A fiatal kutató, Marlene Thielecke, nagyjából két hónappal ezelőtt figyelt fel arra, hogy valami szokatlant érez lábfejében. Mikor a nő megvizsgálta a lábát, rájött, hogy egy élő bolha költözött be a bőre alá. A tudósnő úgy döntött lábujjai között hagyja az állatot, kíváncsi volt rá, mi fog történni. A bolha ezt követően két hónapot élt Thielecke testében.

  Végül a rovart ki kellett operálni az asszony lábából, mert a hosszú együttélést miatt elviselhetetlen fájdalmi lettek és sántítani kezdett. Mindenesetre egy érdekes megfigyeléssel gazdagodott, amivel hozzájárulhat a tudomány fejlődéséhez. Megállapította, hogy a bolha nem szaporodott a testében, így rájött, hogy ezek az állatok csak akkor teszik le petéiket, ha párra találnak.

  bolha

  Közelről azért elég félelmetes…

  Még több megdöbbentő történetért olvass a férfiról, aki úgy kiütötte magát, hogy halottnak nézték, majd másnap reggel a hullaházban ébredt, a perverz alakról, aki szomszédja dekorációjával próbált meg közösülni, illetve arról a hölgyről, aki üzenetet hagyott tolvajának, és hihetetlen, de vissza is kapta bringáját!

  (Forrás/kép: Dailymail)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon