MENÜ
 • Élő bolhát nevelgetett a lába belsejében

  Bizarr áldozatot hozott egy német kutató a tudomány érdekében. Egy élő bolhát nevelgetett több héten át a lába bőre alatt, ezzel tesztelve, hogy mennyit bír ki és mi történik.

  A fiatal kutató, Marlene Thielecke, nagyjából két hónappal ezelőtt figyelt fel arra, hogy valami szokatlant érez lábfejében. Mikor a nő megvizsgálta a lábát, rájött, hogy egy élő bolha költözött be a bőre alá. A tudósnő úgy döntött lábujjai között hagyja az állatot, kíváncsi volt rá, mi fog történni. A bolha ezt követően két hónapot élt Thielecke testében.

  Végül a rovart ki kellett operálni az asszony lábából, mert a hosszú együttélést miatt elviselhetetlen fájdalmi lettek és sántítani kezdett. Mindenesetre egy érdekes megfigyeléssel gazdagodott, amivel hozzájárulhat a tudomány fejlődéséhez. Megállapította, hogy a bolha nem szaporodott a testében, így rájött, hogy ezek az állatok csak akkor teszik le petéiket, ha párra találnak.

  bolha

  Közelről azért elég félelmetes…

  Még több megdöbbentő történetért olvass a férfiról, aki úgy kiütötte magát, hogy halottnak nézték, majd másnap reggel a hullaházban ébredt, a perverz alakról, aki szomszédja dekorációjával próbált meg közösülni, illetve arról a hölgyről, aki üzenetet hagyott tolvajának, és hihetetlen, de vissza is kapta bringáját!

  (Forrás/kép: Dailymail)

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő