MENÜ
 • Elő a fogkefékkel!

  Ma délután Guiness-rekord kísérlet az Orczy kertben!

  A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kara nagyon izgalmas programot talált ki ma délutánra kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A nyolcadik kerületi Orczy kertben részesei lehetünk egy Guiness-rekord kísérletnek! A programot annak keretében szervezték, hogy az egyetemen az idei év a Prevenció, azaz a megelőzés éve. És mint tudjuk a fogat számtalan veszélyes baktérium, betegség fenyegeti, amely ellen alapos fogmosással könnyen védekezhetünk.

  Idehaza például nagyon komoly betegségnek számít a fogínygyulladás és a fogszuvasodás, amely gyakorlatilag népbetegség, tehát szinte az egész lakosságot érinti. Sőt, egy átlagos magyar fiatalnak háromszor (!) annyi rossz foga van, mint az Európai Unió bármely más tagállamában élőnek. Emellett sokáig használjuk ugyanazt a fogkefét és nem igazán ismerünk kiegészítő eszközöket.

  Az Orczy kertben ma, amellett, hogy rekordkísérlet is lesz, ezekről a nagyon fontos dolgokról is kapunk tájékoztatást. De lesz lehetőség például látás és színvizsgálatra, vérnyomásmérése és aerobicra is. Indulás!

  forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon