MENÜ
 • Élmények a határon túl

  Sikerrel zárta erdélyi koncertkörútját Geszti Péter és a Gringo Sztár

  Első alkalommal koncertezett Erdélyben Geszti Péter új együttesével, a Gringo Sztárral. A négy állomásos turné mindegyik helyszínén óriási tömeg és szeretet fogadta a zenekart és az énekeseket egyaránt.

  Április 22. és 27. között Csíkszeredén, Gyergyószentmiklóson, Székelyudvarhelyen és Sepsiszentgyörgyön adott nagyszabású koncertet Geszti Péter és a Gringo Sztár, kiegészülve az X-Faktor 2011 harmadik helyezettjével, Baricz Gergővel.

  „Lenyűgöző volt Erdély, az emberek kedvessége, barátságossága, az a fajta büszkeség, ami árad az itt élő emberekből. Ezt Magyarországról nehéz megérteni, igazán úgy lehet átérezni, ha az ember idejön. Most volt hat jó napunk itt: jókat zenéltünk, mulattunk és beszélgettünk az itteni magyarokkal.” – mondta a turné kapcsán Geszti Péter, a Gringo Sztár frontembere.

  A Gringo Sztár a turnén kiegészült egy népszerű erdélyi sráccal is, Baricz Gergővel, az X-Faktor 2011 harmadik helyezettjével. A fiatal énekes ígéretét megtartva bemutatta szüleinek Geszti Pétert. „Hihetetlenül kedvesek voltak Gergő szülei, meghívtak bennünket a Basa Fogadóba, és olyan házi süteményekkel tömtek minket, amelyeket perceken belül elpusztítottunk, annyira etették magukat – utólag is köszönet érte!” – osztotta meg élményeit Geszti.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon