MENÜ
 • Elmenekült kliense péniszét látván

  Egy kenyai prosti meztelenül rohant ki a szállodai szobából. Amint meglátta kliense méretes szerszámát, azonnal menteni akarta bőrét, ugyanis elmondása szerint nem élte volna túl az aktust.

  A kenyai nő már tíz éve örömlányként dolgozik, azonban ilyen élménye még sosem volt – írja aThe Kenyan Daily Post. A hölgy Mtwapa nevű város egyik hoteljében fogadta kuncsaftját és annak rendje és módja szerint levetkőzött, majd a pasi is ledobta magáról a ruháit. Szegény nő annyira megijedt attól, amit látott, hogy fejvesztve, anyaszült meztelenül rohant ki a szobából.

  “Nem most kezdtem, de ennek a pasinak akkora pénisze volt, hogy, ha szexelnem kellett volna vele, abba tuti, hogy belehalok. Ekkora szerszámot én még nem láttam” – mesélte riadtan a nevét elhallgató nő. Ráadásul minden sztereotípiával ellentétben, a férfi még csak nem is afroamerikai volt!

  “Mindössze tizenöt percet voltak a szobában, amikor sikolyt hallottam, majd fejvesztve kiviharzott a szobából a lány. Egy perccel később a fehér -minden bizonnyal turista – férfi is megjelent. Rázkódott a röhögéstől” – mesélte a hotel recepciósa.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon