MENÜ
 • Elmarad Lana koncertje

  Szegény japánokra nagyon rájár a rúd, Lana Del Rey mintha nem akarna náluk koncertezni.

  Szegény japánokra nagyon rájár a rúd, Lana Del Rey mintha nem akarna náluk koncertezni. A Born to Die énekese eredetileg már fellépett volna egyszer a szigetországban korábban is ebben az évben, de akkor elhalasztották és ígéretet tettek arra, hogy májusban bepótolják a rendezvényt. Ez ma történt volna meg, azonban kimerülésre hivatkozva megint nem lesz belőle semmi.

  A stáb természetesen elnézést kért a rajongóktól: “Lana óriási bánatára nem tud fellépni ma Tokióban. Kimerülésről szenved, ezért a shownak el kell maradnia.” Lana ehhez hozzátette: “Nagyon sajnálom, hogy megint le kell mondanom Japánt. Szeretnék ott énekelni és olyan műsort adni, amelyet a rajongók megérdemelnek.” Ezzel az állandó lemondással valószínűleg az énekesnő csak azt éri el, hogy nem nagyon marad őt kedvelő japán, aki egyáltalán venne még jegyet a műsorára.

  Talán ő maga is érzi ezt, úgyhogy még a Twittert is bevetette a bocsánatkéréshez: “Bárcsak ott lehetnék mindannyiótokkal Tokióban, de nagyon sajnálom, beteg vagyok. Gondolok rátok és hamarosan visszatérek.” Nem ez lenne az első alkalom, hogy a huszonöt éves zenei csillag lemond valamit. Januárban már elmaradt egy showja Londonban is, valami azóta sem egyértelműsített betegség miatt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon