MENÜ
 • Elköszönt gazdájától, mielőtt elpusztult az 55 éves papagáj

  Tarbu, az ötvenöt évesen elpusztult afrikai szürke papagáj és gazdája, Nina egész életükön át legjobb barátok voltak.

  A nyolcvankilenc éves Nina Morgan életének legnagyobb részét hűséges legjobb barátja oldalán élte le. A Tarbu névre keresztelt afrikai szürkepapagájt a nő még 1957-ben vásárolta fiának, aki sajnálatos módon egy autóbalesetben hamarosan életét vesztette. Az idős hölgy elmondása szerint az állatot sosem tanították beszélni, mégis minden reggel és este köszöntötte őt.

  “Akármikor készültem elmenni itthonról, azt mondta: “Cheerio, viszlát, nemsokára találkozunk!” De néha ugatást utánzó hangokat adott ki, amikor idegenek léptek be az ajtón, mintha csak valami házőrző kutya lenne. Ráadásul ha meglátott egy macskát az ablak előtt elmenni, hangosan azt károgta, hogy “sicc!sicc!” Nagyon sok örömteli órát okozott nekem ez a kismadár az évtizedek alatt.”

  Nina szerint az állat annak köszönhette hosszú életét, hogy minden napját nyugodt, szeretetteljes körülmények között élhette. Ráadásul naponta megkapta kedvenc csokoládéjából is a hosszú évek alatt kialkudott mennyiséget, melyet minden délután követelt magának. Az idős hölgy és háziállata együtt néztek televíziót, sőt, néha sétálgattak is a városban.

  “Már nagyon idős volt, felkészültem rá lelkiekben, hogy nemsokára eljön az idő, amikor el kell búcsúznunk egymástól. Egyik reggel a szokásos jó reggelt köszöntés helyett azt mondta, “Cheerio”. Mindig így búcsúzott el, mielőtt lefeküdtem esténként aludni. Pár perc múlva pedig elpusztult. Borzalmas érzés volt, elveszítettem a legjobb barátomat. De biztos vagyok benne, hogy jó helyen van és hálás vagyok neki minden pillanatért, amit együtt töltöttünk.” – búcsúzott madarától az idős asszony.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon