MENÜ
 • Elkészült a hercegi pár viaszszobra

  Mostantól megtekinthető Kate és Vilmos herceg mása.

  A londoni Madame Tussaud múzeum felfedte Vilmos herceg és Kate Middleton viaszszobrait. Azt a pillanatot örökítették meg, amikor a pár bejelentette eljegyzését. Vilmos összekulcsolt karral áll, Kate pedig mellette, híres kék Issa-ruhájában. A múzeum arra számít, hogy ez lesz minden idők leglátogatottabb kiállítása.

  „Hatalmas az érdeklődés a pár iránt.” – nyilatkozta Stephen Mansfield, a múzeum egyik munkatársa – „Büszkék vagyunk a szobrokra, hiszen igazán szerethetőek lettek. Kedvesek, barátságosak, mosolyognak, és a közönség pont emiatt fogja imádni őket.”

  Kate szobrának ruháját az eredeti tervező a múzeum számára készítette, míg Vilmos herceg öltönye az eredetinek a legapróbb részletekig pontos másolata. A pár magassága adott volt, azonban alkatukhoz ruháik méretét vették alapul, illetve összehasonlították azt a királyi család többi tagjáéval, hogy megfelelő arányokat kapjanak.

  Egy harminc fős csapat hónapokig dolgozott a szobrokon, hogy a lehető legtökéletesebben formázzák és színezzék az arcot, fessék a szemeket, alakítsák ki a frizurájukat és készítsék el ruháikat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon