MENÜ
 • Elképesztő tehetségek az X-Faktor első adásában

  Szombaton este elrajtolt az X-Faktor 2012 és már az első adásában is igazi gyöngyszemek bukkantak fel.

  Szombat este óta újra velünk van a hangerő, hiszen elrajtolt az X-Faktor 2012-es, harmadik szériája. Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutatója 2010 óta számos olyan énekesnek adott lehetőséget, akik a műsornak köszönhetően országos ismertségre és sikerre tettek szert. Mindezek fényében nem meglepő, hogy a mostani válogatókra is rekordszámú jelentkező érkezett. Így a mentoroknak ismét el kellett dönteniük, ki az, akiben ott van az a bizonyos X.

  Az első, szombati adásban a tehetséges versenyzők mellett akadtak olyanok is, akik mély nyomot hagytak a mentorokban nem éppen hétköznapi produkciójukkal.
  Ilyen volt Tomor György, aki mindent bevetett azért, hogy meggyőzze Keresztes Ildikót, Nagy Ferót, Geszti Pétert és Malek Miklóst. A fiatalember még sztriptízel is kedveskedett a mentoroknak, ám ez is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy továbbjuthasson.

  A szombati adásban az X-Faktor legidősebb – hetvenkilenc éves − versenyzője is szerencsét próbált. Johnny Dee közvetlenségével és ukulelével fűszerezett produkciójával lopta be magát a mentorok szívébe. Ám a következő rostáig ő sem jutott el.

  Ahogy Tóth Viktornak sem sikerült meggyőznie a mentorokat. A fiatalember Demjén Ferenc: Várj, míg felkel majd a nap című számával próbált szerencsét, melyet kifejezetten Nagy Feró kedvéért adott elő. Ám a produkció sem Feró, sem a többi mentor tetszését nem nyerte el.

  Természetesen olyan versenyzők is akadtak, akik zenei előképzettséggel érkeztek a versenybe. Ilyen volt Boda Ákos – művésznevén Sidd – aki több zenekarban is énekelt már. A fiatal férfi azonban inkább Axel Rosera hasonlító külsejével tett mély benyomást a mentorokra. Az általa előadott Guns N’ Roses szám ugyanis nem győzte meg a szigorú ítészeket.

  Az X-Faktor első adásának egyik legemlékezetesebb pillanata Barna Gergely visszatérése volt. A fiatal énekes az X-Faktor második szériájában tűnt fel, ám a mentorok házából távoznia kellett. Az énekes most egy Amy Winehouse dallal próbálta meggyőzni a mentorokat, akik közül kizárólag Keresztes Ildikó támogatta Gergő továbbjutását. Így a visszatérés nem sikerült a fiatalembernek.

  Szerencsére igazi tehetségekből sem volt hiány az első adásban. Voltak, akik kiemelkedő produkciójukkal nemcsak a mentorok, de a közönség tetszését is azonnal elnyerték.
  Ilyen volt Kvaka Andrea, aki egy AC/DC számmal igazi bulihangulatot varázsolt, így a mentorok egyöntetű igennel engedték tovább.

  Akárcsak Csobot Adélt, aki nemcsak tehetségével, de fiatalos lendületével, bájával és Caro Emerald: That man című számával győzte meg a mentorokat. Ezúttal egy duónak is sikerült a továbbjutás, hiszen a P.J.Z. nevű formáció tagjai – Csonka Tamás és Csikja Richárd – egy saját dallal jutottak a Táborba.

  Megható pillanatokban ezúttal sem volt hiány az X-Faktor első adásában. Zámbó Jimmy fia, Zámbó Krisztián édesapja Bukott diák című dalát adta elő, amely szinte mindenki szemébe könnyeket csalt. A fiatalember produkciója annyira meggyőző volt, hogy a mentorok egyöntetű igennel szavazták meg számára a továbbjutást.

  Jövő szombaton – szeptember 8-án – tovább folytatódik az X-Faktor 2012, hogy a mentorok újabb tehetségeket találjanak.

  Forrás: Sajtóklub

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon