MENÜ
 • Elképesztő táncportrék Alexander Yakovlevtől

  Hihetetlen táncosfotók a tehetséges fényképésztől.

  Alexander Yakovlev azzal foglalkozik, hogy stúdiójában fotóz le táncosokat, miközben professzionálisan művelik azt, amiben a legjobbak. Bár állóképekről van szó, minden fotón látható a dinamika, amivel a profik rendelkeznek. Nem csak a mozdulatokról van itt szó, hanem például a lisztről is, ami még látványosabbá teszi őket.

  A Moszkvában tevékenykedő fotóművész az orosz állami egyetemen végzett jogászként, munkáját elnézve azonban szinte egyértelmű, hogy nem csak az ékesszólást igénylő hivatás az ő területe. Yakovlev táncstílusok egész skáláját örökítette meg a balettől a break táncig, azonban Big bang theory, vagyis Nagy bumm című fotósorozata volt az, amivel igazán felkeltette az emberek érdeklődését.

  Íme a fotók:

  dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-110 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-111 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-121 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-131 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-141 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-161 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-171 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-181 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-211 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-coveri dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-24 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-51 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-61 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-81 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-91 dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-101

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon