MENÜ
 • Elkelt egy One Direction fiú?

  Talán egyedül Harry Styles már-már követhetetlen nőügyeit leszámítva a ravasz média persze nem veri nagy dobra, ha valamelyik srác éppen egy konkrét, kiszemelt hölgynek csapja a szelet.

  A brit fiúbanda mind az öt tagjáért lányok milliói lennének hajlandóak gyilkolni egymást. Talán egyedül Harry Styles már-már követhetetlen nőügyeit leszámítva a ravasz média persze nem veri nagy dobra, ha valamelyik srác éppen egy konkrét, kiszemelt hölgynek csapja a szelet. Pedig lassan egy éve már így van ezzel Louis Tomlinson, akinek szerencsés párját, Eleanor Caldert nemrég a repülőtéren új ékszerrel a kézfején kapták le.

  Vajon miért pont a gyűrűs ujján hordja a virágmintás csecse-becsét? A másik egyértelmű kérdés, hogy Louistól kapta? Ha igen, miért? Azért? Ha azért, amire gondolunk, akkor bizony sok tini lány szíve törik majd a következő hetekben darabokra. Ugyanis ha a legrosszabb balsejtelmünk válik valóra, akkor könnyen lehet, hogy a mázlista kiscsajt eljegyezték.

  De nem kell pánikba esni, lehet téves riasztásról van szó, hiszen rengeteg lány jár a világon gyűrűvel azon a bizonyos ujján! Egyelőre azonban még kicsit nyomozni kell az ügy végleges felgöngyölítéséért. Amint kiderül, hogy most akkor tényleg bekötötték-e a fiatal srác fejét, mi biztos megírjuk!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon