MENÜ
 • Elkelt egy agymenő

  Az indiai származású színésznek bekötötték a fejét

  Ki ne ismerné a The Big Bang Theory című amerikai sorozatot, amely hazánkban is fut Agymenők címmel? A műsor Kalifornia államban élő fiatal zsenikről, fizikusokról szól, akik igyekeznek megküzdeni a mindennapi élet adta kihívásokkal, többek között a csajozás kérdésével. A főszereplőket alakító színészeknek szerencsére nincsen olyan nehéz dolguk, mint sorozatbeli figuráiknak. A Rajesh Koothrappalit megformáló Kunal Nayyar például nemrég nősült meg!

   Az eredetileg Londonban született férfi később Indiában is élt, hogy aztán végül az Amerikai Egyesült Államokban fusson be sikeres színészi karriert. Felesége pedig nem más lett, mint a Miss India 2006 győztese, Neha Kapur. “Valami olyasmit szabadított fel bennem, amit még soha nem éreztem.” – tette hozzá Kunal. A frigyet nem akárhogy ünnepelték meg, világraszóló, hat napos lakodalmat tartottak, amelyet a lány szülei szerveztek.

  Magát az esküvőt Új-Delhiben tartották, úgyhogy a majdnem egy hétig tartó ünneplésen nem minden kolléga, barát tudott részt venni. Voltak hagyományos indiai rítusok is, például lótuszvirágokat dobtak a tűzbe, illetve hennával festették be a lányokat. Amíg a henna száradt, a férfiak főzték az ételeket.

  Érdekesség még a színésszel kapcsolatban, hogy Indiába négy éves korában került, ide járt iskolába, viszont az egyetemet már az USA-ban, Portlandben végezte el. Az Agymenőket megelőzően feltűnt az NCIS-ben, illetve az idén megjelenő Jégkorszak 4-ben ő kölcsönöz hangot az egyik állatnak, Guptának.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon