MENÜ
 • Elkapták Amerika legpofátlanabb tolvaját

  A marylandi raktáráruházban dolgozó Donnell Norman olyannyira szemtelenül "dolgozott", hogy még harminchat fokos hőségben is képes volt zsebekkel gazdagon televarrt nagykabátot viselni.

  A férfi nagyjából hatvanezer dollárnyi, vagyis majdnem 14 millió forint értékű árut csempészett ki a Nordstrom cég egyik marylandi raktáráruházából. Az ellopott szajrét később a saját lakásában árulta.

  Donnell Norman módszere félelmetesen egyszerű, ugyanakkor a végletekig pofátlan volt. A hidegvérű férfi a munkatársai közvetlen közelében dolgozva egyszerűen felbontotta az árut tartalmazó  dobozokat, és noha nem dohányzott, napi tizenöt-húsz alkalommal kérezkedett ki cigiszünetre hivatkozva. Ekkor csempészte ki a kocsijába a lopott szajrét, mégpedig egy zsebekkel gazdagon televarrt télikabátban, amit akkor sem vetett le magáról, amikor harminchat fokos meleg volt a városban.

  Norman a lopott áru egy részét ismerőseinek értékesítette – a bolti árnál körülbelül hetven százalékkal olcsóbban – a többit pedig, mintha legálisan vásárolta volna, egyszerűen visszavitte az áruházba, mondván: meggondolta magát, mégsincs szüksége az adott dologra, és kéri vissza a pénzét. Norman jelenleg előzetes letartóztatásban van: ha bűnösnek találják, akár tizenöt évet is kaphat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon