MENÜ
 • Elkapták a kutyákat megrontó férfit

  A harisnyás kutyamánia egyesek számára talán mégsem olyan vicces. Szerencsére ezek után már nem kell félniük a környéken kóborló ebeknek.

  Nem, nem egy South Park epizód továbbgondolt változatáról van szó. Ugyan első hallásra humorosan hathat, kicsit sem az, egy férfi a kutyáin élte ki testi vágyait.

  A michigani férfi ügyét hétfőn tárgyalják, azonban nem lesz könnyű megemészteni a bíróságnak a tényeket. A 35 éves Kurtis  Peterson két szerető szukát is tartott, akiket sajnos a kelleténél jobban is “megszeretgetett”. Petersont többször is rajtakapták amint “játszik” házi kedvenceivel.

  Egy barátja amikor először rajtakapta, még nem jelentette fel, mivel úgy hitte hogy valóban rosszul látta a történteket, és Kurtisnek sikerült is kimagyarázni a helyzetet. Viszont pár hónap múlva újra meglátogatta ismerősét. Kénytelen volt elhinni amit lát, és beteg lelkű “állatbarát” nem tudta ismét kimagyarázni a helyzetet.

  Szerencsére a hatóságok azonnal elzárták a perverz férfit, aki 15 év börtönbüntetésre is számíthat. Büntetését valószínűleg az fogja enyhíteni, hogy terápiára és gyógyszeres kezelésre szeretne járni, mivel belátja hogy vágyai nem épelméjű emberhez méltóak.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon