MENÜ
 • Eljátszotta elrablását a 11 éves gyerek

  Szerencsére apja gyorsan kapcsolt.

  Egy spanyol kisfiú szokatlan és hihetetlen veszélyes módját választotta annak, hogy megússza a felelősségre vonást. Tudott róla, hogy szülei találkozni fognak iskolai tanárával és sejtette, hogy nem lesz jó vége, mivel igen rosszul teljesített mostanában az iskolában. Más megoldás nem jutott eszébe, eljátszotta saját elrablását.

  Délután SMS-t írt apjának, amiben közölte, hogy amikor vitte le a szemetet emberrablók elkapták és egy Seatban ül. Édesapja, aki nem mellesleg rendőr, abban a pillanatban ráállította az egész megye rendőrségét a fia keresésére, sőt, megmozgatta az országos, de még a szomszédos Portugália bűnüldözőit is és számos híroldal is közölte a fiatal eltűnését.

  A gyerekrablás bejelentése után két órával azonban az édesapa észrevette, hogy egy másik lakásuk kulcsai hiányoznak az ajtó melletti fogasról. Gondolta utána néz a rejtélynek és megdöbbenésére ott találta a másik helyszínen a fiát. Valószínűsíthető, hogy nagyobb letolást kapott, mint ami amúgy az iskolai problémáiért járt volna…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon