MENÜ
 • Elizabeth Taylor a legjobban kereső elhunyt művész

  A Forbes magazin minden évben elkészíti azon művészek listáját, akik noha már nincsenek az élők között, nevük még mindig nagyon jól jövedelmez.

  A Forbes magazin minden évben elkészíti azon művészek listáját, akik noha már nincsenek az élők között, nevük még mindig nagyon jól jövedelmez. Az 2012-es lista első helyezettje a tavaly, 79 esztendősen elhunyt Elizabeth Taylor lett.

  A Kleopátra című filmmel világhírűvé vált színésznő az elmúlt tizenkét hónapban mintegy 210 millió dollárral lett gazdagabb. Ez részben annak a Christie által szervezett aukciónak köszönhető, amelyen értékesítették az elhunyt művész ékszereit. Az árverésből származó bevétel 115 millió dollár volt.

  A második helyezett a pop királya, Michael Jackson lett a maga 145 millió dollárjával. Az ő bevételeiben szintén komoly tételnek számít különböző művészi gyűjteményeinek értékesítése. Az első tíz helyezett között olyan nevek is szerepelnek, mint a közel negyven éve elhunyt Elvis Presley (3.), Bob Marley (5.), John Lennon (6.), Marilyn Monroe (7.), sőt, a nyolcadik helyen a maga tíz millió dollárjával Albert Einstein ál..

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon