MENÜ
 • Elindult a Miss Balaton szépségverseny

  Különleges szerepbe került Epres Panni, Iszak Eszter és Dukai Regina

  Idén nyáron Balatonfüred a szépség és jótékonyság központjává válik, ugyanis a város ad otthont a Miss Balaton 2014 szépségversenynek. A megmérettetésre jelentkező lányokat három tanácsadó: Epres Panni, Iszak Eszter és Dukai Regina segíti majd a felkészülésben. A versenykoordinátor szerepét pedig egy igazi példakép, Horváth Éva vállalta el.

  a_fonyeremeny_egy_csajos_auto

  Megtalálni azt a hölgyet, aki egy évig méltón képviselheti a magyar tengert” – ez volt a jogtulajdonos egyik fő célja, amikor útjára indította az idei versenyt. A Miss Balaton 2014 a legszebb hölgyek megmérettetésén túl, a karitatív tevékenységre is nagy hangsúlyt fektet, éppen ezért a szervezők a nevezési díjakból befolyó összeg egy részét megduplázva felajánlják két, a balatoni régióban tevékenykedő nonprofit szervezet számára. Az ideális jelöltek kiválasztása nem kis feladat, ezért a szervezők néhány szakértő hírességet is bevonnak az értékes nyereményeket felsorakoztató megmérettetésbe.

  miss_balaton_2014_sajtotajekoztato

  Horváth Éva az évek során rengeteg tapasztalatot szerzett a szépségversenyekkel kapcsolatban, idén rendhagyó szerepet vállalt, ő lesz ugyanis a Miss Balaton 2014 szépségverseny koordinátora. „Számos hasonló hazai és külföldi szépségversenyen vettem már részt, így pontosan tudom, milyen komoly munka áll egy-egy ilyen esemény mögött. Emellett nagyon szép emlékek fűznek a versenyekhez, és rengeteg barátra tettem szert ezeken a megmérettetéseken. Szeretném, ha a lányok is hasonló élményekkel gazdagodnának. A tábor során végig mellettük leszek majd és igyekszem őket segíteni a mindennapi feladataikban. A Miss Balaton 2014 egyik legfontosabb értékének azt tartom, hogy a verseny legszebb lányának megtalálása mellett kiemelt szerepet kap a jótékonyság is, ami az én mindennapjaimnak is része” – mondta lelkesen Horváth Éva.

  panni_virtualisan_vett_reszt_a_sajtotajekoztaton

  Az április 24-től május 23-ig tartó jelentkezési időszaktól kezdve, egészen az augusztus 9-i döntőig három tanácsadó segíti majd a versenyzőket a felkészülésben. Epres Panni modellkedéssel, Dukai Regina divattal és életmóddal kapcsolatban ad majd hasznos útmutatást, Iszak Eszti pedig egyebek mellett kommunikációs tippekkel látja majd el a jelentkezőket.

  Rengeteg lány fordul hozzám nap mint nap stílus- és szépségtippekért, így nagyon szívesen vállaltam, hogy a jelentkezőknek is olyan tanácsokat adjak, amelyek segítségével a legjobb formájukat hozhatják a megmérettetésen” – kezdte Dukai Regina, akitől Iszak Eszti vette át a szót. „Úgy gondolom, hogy egy ilyen verseny esetében a külső mellett a kisugárzás is nagyon fontos. A Miss Balatonra nevezőkkel elsősorban a saját kis praktikáimat szeretném megosztani, amivel magabiztosan viselkedhetnek a kamerák előtt” – mondta a VIVA csinos műsorvezetője.

  regina_eszti_eva_elinditjak_a_versenyt

  A versenyre 18 és 28 év közötti lányok adhatják be a jelentkezésüket, akik közül tizenhatan – többkörös kiválasztás után – egy táborban vesznek részt Balatonfüreden. Itt együtt készülnek majd fel a döntőre, többek között Seres Attila vezetésével megtanulják a finálé látványos koreográfiáját. A szakmai zsűri szavazati alapján megválasztott királynő a verseny végén egy csajos Fiat 500-assal és az 1,2 millió forint értékű szerződéssel térhet majd haza.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon