MENÜ
 • Elindul a Titanic-emlékhajó

  Ezúttal talán célba is ér.

  A hírhedt hajóra, amely kereken száz évvel ezelőtt indult első végzetes útjára a belfasti kikötőből, rendhagyó módon emlékeznek. A tizenkét éjszakás út során minden apró részletre nagyon pontosan ügyelnek. Például ugyanannyi utas vesz részt az utazáson, a menüt az egykori kínálatból válogatták össze, sőt, még ugyanúgy egy vonósnégyest is felbéreltek Belgiumból, mint annak idején. Vagy ahogyan az az emlékezetes, 1997-es Titanic című filmben is látszódott.

  A vendégsereg összesen huszonnyolc különböző országból sereglik, hogy megtegye az utat New Yorkig. A szervezők április tizennegyedikének estéjére egy különleges műsort is ígérnek. Ez volt az az időpont száz évvel ezelőtt, amikor az utasszállító hajó nekiütközött a jéghegynek. A vendégsereg nagyon sokféle. Vannak, akik az áldozatok hozzátartozói, jelen lesznek a túlélők rokonai közül is sokan, de ott vannak történészek, újságírók, és a téma nagy rajongói is. Amint az a képen is látható, aki szeretne, még korhű ruhát is tud kölcsönözni magának.

  Érdekesség, hogy ugyanabban az időben New Yorkban is elindítanak egy emlékjáratot. A tervek szerint a két hajó találkozni is fog egymással. Ütközni viszont reméljük nem!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon