MENÜ
 • Elhunyt Stallone fia

  Hirtelen halála azért is váltott ki döbbenetet, mert semmi nem utalt a közelgő tragédiára.

  Mindig rettenetes, ha valaki elveszíti a gyermekét. A színész Sylvester Stallone-nak azonban most át kell élnie milyen is ez, ugyanis öt gyermeke közül a legidősebbet, a harminchat éves Sage Moonblood Stallonét pénteken holtan találták meg hollywoodi otthonában. Hirtelen halála azért is váltott ki döbbenetet, mert semmi nem utalt a közelgő tragédiára.

  A Los Angeles-i rendőrség természetesen azonnal vizsgálatot indított, a férfi lakását is megvizsgálták, azonban egyelőre semmi nem utal arra, hogy agresszió, vagy bármilyen bűncselekmény áldozata lett. Ezzel szemben azonban állítólag több üresen álló gyógyszeres dobozt is találtak az ágya mellett, amelyből arra lehet következtetni, hogy öngyilkosságot kísérelt meg gyógyszer túladagolás által.

  Sage Sylvester első házasságából született, Sasha Czaktól, akivel a színész tíz évig élt együtt és 1985-ben váltak el egymástól. Sage Stallone édesapja több filmjében is játszott, az 1990-es Rocky V-ben és a ’96-os Daylight – Alagút a halálba című műben is feltűnt. A szülők reakciójáról fiúk halálhírére egyelőre annyit lehet tudni, hogy összeomlottak.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon