MENÜ
 • Elhunyt Mac Miller

  Ariana Grande exe 26 éves volt

  26 éves korában, feltehetőleg drogtúlagadolásban meghalt Mac Miller – adta hírül a TMZ. A rapperre péntek délben találtak rá San Fernando völgyi otthonában, és a helyszínen halottnak nyilvánították.

  Mac Miller – teljes nevén Malcolm James McCormick, – olyan dalokat adott ki, mint a Best Day Ever, az Anderson .Paak-kal közös Dang! valamint a The Way és My Favorite Part, amelyekben ex-barátnője, Ariana Grande is közreműködött.

  2017-ben fellépett az Ariana manchesteri koncertjén történt terrortámadás sérültjeinek és halálos áldozatai családjainak segítésére megrendezett esemény, a One Love Manchester keretein belül is. Az énekesnővel két évig alkottak egy párt, mielőtt idén májusban szakítottak.

  Összesen öt stúdiólemezt jelentetett meg, az utolsó, Swimming című korong pedig mindössze egy hónapja, augusztus 3-án látott napvilágot. Az új szerzeményeket egy 26 időpontos turnéval népszerűsítette volna október 27-i kezdettel.

  Élete során többször is összetűzésbe került a törvénnyel: 2011 februárjában marihuána-birtoklás miatt egy éjszakát börtönben töltött néhány barátjával együtt. 2018 májusában kocsijával ittasan egy villanypóznának hajtott, majd távozott a helyszínről. Ariana akkor így reagált volt szerelme letartóztatásának hírére:

  “Kérlek, vigyázz magadra.”

  Forrás: TMZ 

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon