MENÜ
 • Elhunyt Carrie Fisher

  Leia hercegnő megformálója 60 éves volt

  60 éves korában meghalt Carrie Fisher, akit leginkább a Star Wars filmsorozat Leia hercegnőjeként ismert a világ – írja a People.

  A színésznő december 23-án, Londonból Los Angelesbe tartó járatán kapott szívrohamot. Azonnal a legközelebbi kórházba szállították, és nem sokkal később arról szóltak a hírek, hogy stabilizálták az állapotát, családja szóvívője azonban megerősítette, hogy ma elhunyt.

  carrie-fisher

  “Nagyon mély fájdalommal jelentem be, hogy Billie Lourd megerősítette, szeretett édesanyja, Carrie Fisher ma reggel 8:55-kor elhunyt” – áll a közleményben.

  A show-biznisz veterán, Debbie Reynolds és Eddie Fisher közös lánya a film, színház és televízió világában nőtt fel. Első színészi munkáját a Sampon című filmben kapta, később pedig Leia hercegnőt alakította az 1977-es Star Wars-ban. Mindössze 19 éves volt az első film forgatásának idején.

  A második és harmadik Star Wars film, és a tavalyi Az ébredő Erő mellett Fisher a Blues Brothers-ben, a Magas barna férfi felemás cipőben, Woody Allen Hannah és nővéreiben, valamint a Harry és Sally-ben láthatta a közönség.

  Forrás: People

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon