MENÜ
 • Elhunyt Brooke Shields édesanyja

  Teri Shields lánya karrierjének elindulásától egészen idős koráig állt Brooke mellett.

  Teri Shields, aki Brooke filmes karrierjét egészen gyermekkorától kezdve menedzselte, múlt héten, 79 éves korában elhunyt. Brooke Shields szóvivője ma reggel jelentette be a halálhírt, hozzátéve, hogy Teri hosszú, súlyos betegség után adta fel a küzdelmet és családja körében távozott az élők közül.

  Shields lánya karrierjéért mindent megtett, néha a közvélemény számára erkölcsileg kifogásolható módon, hiszen sokan nem értették, hogyan képes egy anya a tizenegy éves lányát egy olyan castingra elvinni, ahol egy prostituált szerepére válogatnak. Ezen kívül számtalanszor nevezték rossz anyának, mint például a néhány évvel később megjelent Calvin Klein reklámkampány forgatásakor, amikor az alig tinédzser Brooke büszkén hirdette, hogy semmi sem állhat ő és a farmere közé. Még ha erkölcsileg nem is volt teljesen rendben ilyen traumáknak kitenni lányát, Teri Shields üzletileg nagyon jó döntéseket hozott és nagyon korán faragott kislányából nagy sztárt.

  Brooke Shields azonban 1995-ben úgy döntött, nem kér tovább a mama segítségéből és úgy menedzser után nézett. Ennek ellenére nem romlott meg kapcsolata édesanyjával, aki nem sokkal később ágynak esett és súlyos elmezavarán a pszichiáterek sem tudtak segíteni. A részletekről a család ugyan nem kívánt beszélni, de szóvivőjük elmondta, ez a depresszió végzett az asszonnyal, akit most a család egyként gyászol.

  Nyugodjék békében!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon