MENÜ
 • Elhunyt a felgyújtott modell

  Három hetes pokoli szenvedés után belehalt sérüléseibe.

  Eddig bírta az az ukrán modell, akit három támadója megerőszakolt, egy építkezési területre vitt, majd felgyújtott. Szörnyűséges kínok átélése után feladta a harcot és meghalt.

  Mint azt már megírtuk, a lánnyal brutálisan elbántak. Okszana Makar testének 55 százaléka súlyosan megégett, jobb karját és mindkét lábát amputálni kellett, de hiába tettek meg mindent az orvosok, a súlyos égések miatt a tüdeje is felmondta a szolgálatot, és képtelen volt megbirkózni a fertőzésekkel.

  Bár a bűncselekmény után a hatóságok megpróbálták eltusolni az ügyet, és két gyanúsítottat, akiknek apja magas rangú köztisztviselő Ukrajnában, szabadon engedtek, az országszerte zajló tiltakozások hatására újból letartóztatták őket. Okszana halálával ellenük most már gyilkosság a vád.

  Okszana tragédiája hatalmas felháborodást váltott ki Ukrajnában, főként, hogy kiderült: a két támadót magas rangban lévő családja korábban megpróbálta kimosdatni. Az egyik fiú apja államügyész, míg a másik egy korábbi minisztériumi államtitkár volt. A tiltakozások hatására azonban már ők is rács mögött várják, hogy felelhessenek a vádra, ami Okszana halálával már gyilkosság.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon