MENÜ
 • Elevenen gyújtották fel az anyát és hat gyermekét

  Brutális mészárlás a szíriai faluban - legalább 78 embert végeztek ki csütörtökön.

  Embertelenül kivégezték az áldozatokat -írja a Daily Mail: fejbe lőtték, vagy  torkukat vágták el, egy hatgyermekes anyát és gyermekeit pedig különös brutalitással végeztek ki.

  Felgyújtották az egész családot, a nő és a 6 gyerek elevenen égett el. Az egyik kisfiúnak sikerült életben maradnia; ő egy olajfa ligetben bújt el, majd beszámolt a nyugati sajtónak a borzalmakról. A család összesen 35 tagú volt, köztük egy 10 éves ikerpárral – a hírek szerint a fiú kivételével mindannyiukkal végeztek. A kisfiú elmondása szerint a helybéliek megpróbáltak kapcsolatba lépni az ENSZ embereivel, de egyikük sem jutott ki élve a faluból.

  Bashar al-Assad elnök katonái táncoltak és énekeltek a holttestek felett. Erről is a szemtanú számolt be; az ENSZ megfigyelő kameráit állítólag kilőtték, a fegyveres erőket pedig visszatartották a helyszíntől.

  A szíriai válság elmélyülését jelzi, hogy alig két héttel ezelőtt másik faluban folyt mészárlás, több mint 100 ember vesztette életét. Hillary Clinton amerikai külügyminiszter csütörtökön felszólította a szíriai vezetőt arra, hogy adja át a hatalmat, és hagyja el az országot – az ország a nyugati diplomaták kiutasításával reagált a kijelentésre.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon